Liger píše:No, konečně je tam příjemně. Teda pokud zrovna nechčije jako dneska ráno.
ja som strašne náročná. mne nestači, že už nesneži, ja by som chcela aby ani nepršalo ~
Liger píše:No, konečně je tam příjemně. Teda pokud zrovna nechčije jako dneska ráno.

Mě to chytlo ve středu když jsem šel z obchodu. Vylezu ven, dívám se na ty černé mraky a říkám si "A jéje, bude pršet.", načež udělám dva kroky a spustí se déšť. Po dalších pár metrech to přechází v prudký liják, tak utíkám domů a v půlce cesty se k tomu ještě přidají kroupy.DanDan; píše:Tady pršelo dopoledne (zrovna když jsem musel do obchodu, klasika), odpoledne chvilemi vylezlo i slunko, uvidíme, jak to dopadne přes víkend...

Zidane píše:Liger píše:Huš!
Doufám,že k provolávání Huš huš Hušbauer bude důvod tak za jednadvacet hodin, ale to už je do Sportu, čili mlčím

DanDan; píše:Kurňa, celý den je pod mrakem (naštěstí jenom občas poprchalo), ale večer, když slunko zapadá, tak se udělá hezky...

To teda musela být otrava....DanDan; píše: V Otravě poprchá, všud e jidne neprší občas vysvitně i slunko...

DanDan; píše:jjDu na vlka v Hrranicíc h - prší... V Otravě poprchá, všud e jidne neprší občas vysvitně i slunko... Přijedu do Hranic, přší...

yannush píše:tu je tiež odrazu nejaka tma..ale to môže byť spôsobené aj tým pokročilejším časom ktory ale neviem kde sa tu nabral, šak teraz bolo sedem hodin....

DanDan; píše:yannush píše:tu je tiež odrazu nejaka tma..ale to môže byť spôsobené aj tým pokročilejším časom ktory ale neviem kde sa tu nabral, šak teraz bolo sedem hodin....
Taky mi někdo krade čas... Až tu osobu najdu, tak doufám, že mi ten čas vrátí zpátky...

Jana píše:Neposlal jsi ten čas náhodou mně? A mnohem víc? Jinak nechápu, jak se mi mohlo stihnout zdát tolik snů. ~

Jana píše:Neposlal jsi ten čas náhodou mně? A mnohem víc? Jinak nechápu, jak se mi mohlo stihnout zdát tolik snů. ~

ČHMÚ píše:Nad Beskydy se blíží bouřky a vydatné deště z Polska, v úterý tam může spadnout až 100 mm srážek a hladiny řek se začnou zvedat.

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků