JarynekZ píše:(soukromé fotky, samozřejmě)

Zidane píše:K čemu používat samostatné downloadery? Navazovat stahování snad dneska umí každej slušnej prohlížeč sám od sebe ~

Johny007 píše:A co sis myslel?

Liger píše: A takový FreeRapidDownloader umí stahovat z Uložta paralelně, to se taky hodí.

Liger píše:Tam je tuším někde v nastavení kolik se má povolit paralelních připojení, maximum je 10.

JarynekZ píše:Jestli Norton nevím, ale stará Avira (u nové už taky nevím) měla možnost "ignorovat", případně "ignorovat a přidat výjimku"

JarynekZ píše:(uživatelé linuxu pochopí...)

JarynekZ píše:Funkce prostředního tlačítka myši v linuxu je mnohdy super, ale v případě, že chci v prohlížeči používat i scrollovací funkci tohoto tlačítka, tato spešl funkce poněkud zavazí... A vůbec: vzpomenout. Prolínání těch dvou důvodu nezamítám.vzpomenout. Prolínání těch dvou důvodu nezamítám.vzpomenout. Prolínání těch dvou důvodu nezamítám.vzpomenout. Prolínání těch dvou důvodu nezamítám.vzpomenout. Prolínání těch dvou důvodu nezamítám.vzpomenout. Prolínání těch dvou důvodu nezamítám.
(uživatelé linuxu pochopí...)

JarynekZ píše:Stejným způsobem se spouští (tentokrát i ve widlích) scrollování pohybem kurzoru v prohlížeči.

Staga píše:Náhodou, je to lepší, než furt otáčet kolečkem... ~

Zidane píše:Z toho mě taky bere běs. Na to mám kolečko, nějaký automatický pohyb nechci

to už je lepší mezerník ~DanDan; píše:Staga píše:Náhodou, je to lepší, než furt otáčet kolečkem... ~
Tak klikat na posuvník, ne?

Araoth píše:Já zas numerickou rád uvítám... Navíc poslední dobou se širokoúhlými ntb jsou numerické čím dál častější...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník