Ptolemaios píše:dík za útěchu, nejsem na tom tak zle jako vy

Ptolemaios píše:byl to jenom sen nebo si byl zrovna ožralej?
DanDan píše:Myslíš to, o co jsem ve snu přišel i já?

Liger píše:Pokud máš na mysli to, co si myslím, že máš na mysli, tak ano.

Liger píše:Ptolemaios píše:byl to jenom sen nebo si byl zrovna ožralej?
To byl opravdu jenom sen a ožralej jsem nebyl - jak by to s tím mělo souviset?

Ptolemaios píše:jako jestli to byl sen, nebo jestli jsi byl ožralej a ráno ses probudil a... brrrrr

Ptolemaios píše:jako žes byl ožralej, všechno bylo skutečné.. ale ráno ses probral.. a myslel sis, že to byl sen.. ale byla to realita... brrrrrrrrr

Staga píše:Chápu správně, že se bavíte o tom-co-dělá-muže-mužem?

Staga píše:Chápu správně, že se bavíte o tom-co-dělá-muže-mužem?

Liger píše:Staga: ano, chápeš, nebyl jsem si jistý, jestli to ostatní taky chápou, tak jsem se to snažil nenápadně naznačit...

DanDan píše:Liger píše:Staga: ano, chápeš, nebyl jsem si jistý, jestli to ostatní taky chápou, tak jsem se to snažil nenápadně naznačit...
Proč já jsem to pochoPIL hned?

Liger píše:Protože se ti to taky zdálo?

DanDan píše:Jen tak mimochodem, kde se ti to stalo? Já si pamatuji, že jsem se koupal v jakémsi sajrajtu a...

Liger píše:V savu?![]()
Ne, nepamatuju si to, jenom mám takový nepříjemný pocit, že jsem si to snad nedopatřením způsobil sám...

DanDan píše:Jestli jsem ten sen správně pochopil, tak mi potom měli narůst prsa... Ale to už jsem se radši vzbudil...

Liger píše:Aha, tak tos měl ještě tu lepší variantu, u mě to prostě byla "nehoda", takže žádnýma prsama se mi to vynahradit nemohlo...

DanDan píše:No tak to jsem na tom ještě dobře... A právě si vzpomínám, že jsem přišel i o nohu, kdy mi ji někdo v dalším snu přejel Škodou 105...

Liger píše:No tak to já jsem dvakrát umřel, jednou mě někdo zastřelil uprostřed nějakých bojů samopalem a jednou jsem byl v nějaké budově a kousek od tama vybuchla atomovka. A to jsem taková nenásilná povaha...

DanDan píše:Hele, když se tu už rozjelo téma se sny, jak mi vysvětlíte, že když jsem byl menší, tak když jsem se otočil na stranu, kde byla zeď, tak jsem měl vždy noční můry?

DanDan píše:Hele, když se tu už rozjelo téma se sny, jak mi vysvětlíte, že když jsem byl menší, tak když jsem se otočil na stranu, kde byla zeď, tak jsem měl vždy noční můry?

yannush píše:ine prekrvenie inej casti mozgu. alebo tak nejak. asi.
resp ani nie tak prekrvenie ako okyslicenie.

Liger píše:Já když jsem byl hodně malý, tak jsem musel usínat při rožnuté lampičce, jinak jsem se hrozně bál.

DanDan píše:yannush píše:ine prekrvenie inej casti mozgu. alebo tak nejak. asi.
resp ani nie tak prekrvenie ako okyslicenie.
Ale proč mi to třeba nědělá teď?
Liger píše:Já když jsem byl hodně malý, tak jsem musel usínat při rožnuté lampičce, jinak jsem se hrozně bál.

SteveTR píše:No já nechápu, jak někdo může ve škole spát. Asi pochopím až časem...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník