Staga píše:Budu kdyztak muset kouknout po jinym antiviraku.
Ve Windows 10 už antivirák zabudovaný máš - Windows Defender. Nemyslím si, že by měl být nějak výrazně horší než jakýkoliv jiný free antivirus. Pro podniková řešení jsou placené antiviry, ale na doma je to podle mě v dnešní době zbytečnost.
Jinak z toho popisu mi to taky sedí spíš na hardwarový problém, ale jestli jste po reinstallu vždy hned nainstalovali Avast, tak bych to prvně zkusil bez něj no.
A s tím diskem má SteGo pointu, našim kdysi odcházel disk a chovalo se to podobně. Máš systém ještě na plotnovém disku (dělá hluk) nebo už SSD (start Windows a programů se měří na sekundy místo na minuty)? U těch plotňáků je větší šance, že odchází takto postupně. U SSD to většinou klekne najednou komplet (ačkoliv mi žádné SSD ještě nekleklo, zato naposledy plotňák mi klekl právě zničehonic a komplet, takže pravidlem to taky není).
nk8215 píše:Lidi, technická – je možný, aby nabíjení mobilu začalo následkem toho, že se nějak ohnul kabel, fungovat tak nějak napůl?
Hele možný je asi všechno. A nemusí to být ani fyzické poškození. Sice už máme jednotný konektor, ale s tou kompatibilitou to tak horké není (i když píšeš, že to prvně fungovalo, tak kdoví...)
Já jsem si k novému mobilu koupil novou nabíječku (ono je hezké, že se pokouší redukovat odpad tím, že už nabíječky k telefonům nedávají, jenže když ten nový telefon podporuje rychlejší nabíjení než nabíječka k starému telefonu, tak mi stejně nezbývá, než ji upgradovat taky
) a ta má výstupy USB A i USB C (které podporuje rychlejší nabíjení). A z nějakého důvodu mi to bezdrátovou myš, která sama má USB C konektor, nechce kabelem USB C/USB C připojeným k této nabíječce vůbec nabíjet, zatímco USB A/USB C kabelem (což je ve skutečnosti stejný kabel, protože ten USB A samec se dá "odklopit" a pod ním se skrývá USB C) to v pohodě nabíjí. Fakt tomu nerozumím.