Tak je důležitý mít rozjetý odlišný věci, pak se vybere dle nálady
Jinak jsem si vzpomněla, že jsem chtěla hodit komentář k Heroes sérii, ale nemohla jsem se rozhodnout kam
Jak Stego v pětce rozebírá trojku vs. pětku a jak jsou mu předpokládány argumenty, že trojka je lepší prostě proto
tak já na rovinu přiznám, že trojka je pro mě nejlepší z toho důvodu, že jsem ji viděla coby malé Stagátko hrát maminku a prostě to okoukala, byl to ten Heroes, na kterým jsem vyrůstala
Ohledně dalších dílů, po trojce jsem se setkala se čtyřkou, u kamarádů, a chodila ji tam s nima hrát. A bylo to... prostě divný, něco jinýho než trojka, vim, že mě štvalo, že si musím vybrat, kterou z příšerek chci, já chtěla všechny, komplet hrad a tady to nešlo!
V podstatě to, co mě chytlo, bylo to, že byla česky. Jedničku a dvojku jsem si zkusila, jednička byla hezky pohádková, dvojka byla víceméně jednodušší trojka. A protože čtyřka pro mě byla předěl, od kterýho to pro mě byla jiná hra, co mě moc nezaujala, další díly jsem vypustila.
Jinak jsem si uvědomila zajímavou věc, když u nějaké hry začnu hrát jako první kampaně, volná hra mě pak už neláká, není to ono. A naopak. U Warcraftu III jsem začínala s kampaněma, projela si příběh, super. Bylo hotovo, dala jsem si volnou hru a nebylo, co by mě táhlo. U toho Heroes... v podstatě libovolnýho nebo mě nedávno muž pořádně naučil Age of Empires III, neboť chtěl spoluhráče, tam jsem začínala s volnýma mapama. U AoE3 kampaň ztroskotala na tom, že začíná zvolna, hráče zaučuje... což by bylo v pořádku, ale já už základy měla za sebou a nebavilo
U Heroes jsem prvně neuměla jazyk, před časem jsem si k tomu stáhla češtinu, tak jsem zkusila a tam mě pro změnu prudilo, že to po mně furt něco chce a má to nějaký omezení
Prostě si zvyknu, že hraje se to takhle a další možnosti jsou špatně, jak tohle máte vy?