Moderátor: Vypravěč
JarynekZ píše:Jenom aby nedoslo k nedorozumeni, vytvoril jsem si vlasni system znaceni oblasti, kterej ma vnitrni smysl, abych si mohl nejak smysluplne radit mista, kde se neco konkretniho delo; tady jsem ho pouzil uz podruhy. Posledni post slouzil k tomu, abys to mohl nazvat treba zastaralym, nepresnym, nebo treba cizim znacenim.
Staga píše:Na srazu se Stego nakonec neukázal, tak se optám zde... Stego, můžu si vytvořit postavu číslo dvě, abych doplnila stav posádky? Myslim, že je zvládnu od sebe odlišit i uhrát.
JarynekZ píše:Tys pouzil oznaceni G364579 (planeta?)... Nevim, jestli ma tvoje cislo nejaky blizsi vyznam...
JarynekZ píše:...oblast NR41-12... proto jsem navrhnul dve cislovani, tvoje coby pribehove aktualni a bezne pouzivany, a moje coby starsi a minimalne vyuzivane, abych to mohl pouzivat a nerozbijel ti hracky
Buřt píše:Kdo z vás je velitel Liger? Tady jsou moje pověřovací papíry. Snad se z toho něco nepoztrácelo...
Araoth píše:Nakonec si z té hry moc nepamatuju, ale vím, že za chlast jsem tenkrát svoje neutratil."
JarynekZ píše:Pacient počká, hra potřebuje pokračovat
Liger píše:"...je fakt, že to zase má tu nevýhodu, že se člověk prvně musí dostat nebezpečně blízko."
SteGo_Saur_CZ píše: Na stanici se nachází sklad, kancelář velitele, bar posádky, technická škola, pilotní škola, kasárny obrany, obchod s hudbou, telekomunikační místnost a hala virtuální reality.
Staga píše:Co takhle očíhnout sklad, jestli se tam nenajde něco, co by se nám... hmm... mohlo hodit?
SteGo_Saur_CZ píše:Staga píše:Co takhle očíhnout sklad, jestli se tam nenajde něco, co by se nám... hmm... mohlo hodit?
Možná nechápu podstatu otázky, protože ve skladu se právě nacházíte. Leda bys chtěla ještě prošmejdit rohy, jak se říká
EDIT: Ještě jsem si to radši zkontroloval, ale jo, jste ve skladu.
JarynekZ píše:Jo, dlouho jsem si myslel, že ten Stego byl autor. Nedávno mi to někdo řekl, že to jenom sbíral. Hodně věcí to vysvětlovalo.
Liger píše:Jdu si skočit do toho obchodu s hudbou, hned jsem zpátky. Prý tam teď mají největší hity z 20. a počátku 21. století, které tehdy posbíral jeden sběratel, který si říkal SteGo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník