Moderátor: Vypravěč
Jana píše:cetla uvod a nejak jsem prehlidla zminku o vesmiru
SteGo_Saur_CZ píše: [SteGo_Saur_CZ stř 19. čer 2019 20:08:47] Na začátek nejdůležitější informace. Všichni hrajete společně v jednom týmu. Ovládáte loď na cestách vesmírem.
Liger píše:My jsme nad tím teď pčemýšleli is DanDanem a nějak jsme se shodli, že tomu asi úplně rnerouzmíme. Ale tak něco zkusím...Tak já teda du, beru si motorovou palubu...
SteGo_Saur_CZ píše:Důležité bude jen to, co bude psáno červeně (tedy to, co děláte ve hře.)
Araoth píše:Tak mi dej Rynzee vědět, s čím můžu ... heh... operovat.
SteGo_Saur_CZ píše:*INFORMACE O VÝZBROJI*
Araoth píše:Já se jdu připravit ke zbraním
Araoth píše:Bral jsem to tak, že a) čekám jestli mám vůbec zbraně funkční od diagnostiky b) čekám jestli uvidím něco, co mi usnadní hledat cíl a nechce se mi střílet na slepo.
SteGo_Saur_CZ píše:Ovládání zbraní - Každý, kdo bude zde, si vybere typ zbraně a sekci nepřátelské lodi na kterou střílí. Samozřejmě, že to ovlivňují další faktory (např. sekce řízení na nepřátelské lodi). Zbraně na výběr popíšu až začne hra (což bude další příspěvek). Sekce mají různá čísla, takže příklad může být následující: Střílím raketou na sekci 5.
SteGo_Saur_CZ píše:My jsme nad tím teď pčemýšleli is DanDanem a nějak jsme se shodli, že tomu asi úplně rnerouzmíme. Ale tak něco zkusím...Tak já teda du, beru si motorovou palubu...
!beru si motorovou palubu!
Věci ve hře označovat červeně....
Liger píše:Dotaz na SteGa: Staga v tomto tahu začala manévrovat s lodí dřív než jsem řekl, co budu dělat. Kdybych teď řekl, že motorovou palubu opouštím a jdu někam jinam, tak by se na příspěvek Stagy nebral ohled, rozumím tomu správně?
Liger píše:Dotaz na SteGa: Staga v tomto tahu začala manévrovat s lodí dřív než jsem řekl, co budu dělat. Kdybych teď řekl, že motorovou palubu opouštím a jdu někam jinam, tak by se na příspěvek Stagy nebral ohled, rozumím tomu správně?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník