Jana píše:Myslíš sušené droždí? I s tím musí těsto kynout. Je výhoda, že nemusíš zvlášť zadělávat kvásek, ale sypeš to přímo do těsta, a můžeš to mít v záloze ve špajzu, na rozdíl od čerstvýho droždí.
Staga píše:Škvarkové placičky
... asi tak... asi tak...DanDan píše:Nedík, teď na ně mám chuť! ~
DanDan píše:až nám bude blbě, tak nás bude zachraňovat Araoth... ~
JarynekZ píše:Sice nejsem zdravotník, ale pár dlouhých vlasů ještě mám
JarynekZ píše:Obědový kuskus s omáčkou Dome Cotumáš
JarynekZ píše:... tři španělské sušené papričky jsou na jednu porci asi trochu moc, pokouší se mě vraždit vlastní výtvor...
JarynekZ píše:Remiza bych to nazval
JarynekZ píše:Pomoc, su na dovolene a v penzionove restauraci maji kompletni nabidku Tatratea! A nebo ne, zadnou pomoc, ja se s tim poperu sam
Liger píše:Vezmeš hermelín a pořádně ho naložíš. Ne, sorry, nemám.
Jana píše:Ja ted dotvorila klasicky nevystavni croissanty, ted jen aby trochu zchladly a hura na ochutnavku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků