Nebude vadiť, keď sa okolo nejakého failu rozbehne debata, ale netreba to zase preháňať.
Pre začiatok:

Na túto fešnú bundu s duálnym procesorom nevalnej kvality som narazil v jednom obchodíku

Liger píše:No tak taky přidám něco z vlastí tvorby...![]()
Typická Windows:

Boomer píše:Liger píše:No tak taky přidám něco z vlastí tvorby...![]()
Typická Windows:
nj to sa mi stava pravidelne ze mi donekonecna vyskakuje nejaka chyba a jedine co sa da spravit je restart....

AnonymnaLama píše:Bezna vec vo Windowsoch, aspon XP a starsich

JarynekZ píše: "Systém Windows detekoval chybu na základní desce a nebude-li počítač vypnut do jedné minuty, zdroj z bezpečnostních důvodů exploduje. Chcete vypnout PC nyní? Ano, Ne, Storno." Po odkliknutí čehokoliv se zobrazila další hláška, a sice: "Nepodařilo se spustit vypínací skript, kontaktujte administrátora a sdělte mu následující kód: 01001010 01101111 01101011 01100101 00100000 01001111 01101110 01101100 01111001"

kevin365 píše:*pravda, ten obrázek tu nemusí být dvakrát*

Liger píše:Narazili jsme na takový fail (nebo spíš bug) na lamerovi, u některých komentů AL se nechce zobrazit hodnocení (prý abysme mu to nemohli mínusovat)
Co s tím uděláš, tepichu?

Liger píše:JarynekZ: nechápu...v čem má být vtip?

Jana píše:kevin365 píše:*image*
tak to mě hodně pobavilo

JarynekZ píše:Liger píše:JarynekZ: nechápu...v čem má být vtip?
Kódem 404 server oznamuje, že stránka, kterou po něm požaduješ tam prostě není. Access denied je tuším 401 a je to celkem podstatná chyba (je to z nějakýho filmu).

JarynekZ píše:Liger píše:JarynekZ: nechápu...v čem má být vtip?
Kódem 404 server oznamuje, že stránka, kterou po něm požaduješ tam prostě není. Access denied je tuším 401 a je to celkem podstatná chyba (je to z nějakýho filmu).

A v čem je ten fail? V tom, že má na tachometru rychlost 0, nebo že má na volantu českého lva? (film jsem neviděl, tak neznám kontext)JarynekZ píše:Film ENDGAME, jedna z prvních scén, vozidlo jedoucí po pouštní cestě. Tenhle záběr si mohli odpustit

Liger píše:A v čem je ten fail? V tom, že má na tachometru rychlost 0, nebo že má na volantu českého lva? (film jsem neviděl, tak neznám kontext)JarynekZ píše:Film ENDGAME, jedna z prvních scén, vozidlo jedoucí po pouštní cestě. Tenhle záběr si mohli odpustit

Jo vlastně, to bylo tou pozdní hodinou...JarynekZ píše:K tomu lvovi, myslím, že je to normální logo Peugeotu.

Heh, to je pěkný... To je jako že mu máš dát přednost v jízdě.kevin365 píše:Začátečník je prostě začátečník...

Liger píše:Heh, to je pěkný... To je jako že mu máš dát přednost v jízdě.kevin365 píše:Začátečník je prostě začátečník...![]()
Btw. jestli je to tvoje fotka, nezavazí ta navigace moc ve výhledu, neměla by být níž? </rýp>

kevin365 píše:Liger píše:Heh, to je pěkný... To je jako že mu máš dát přednost v jízdě.kevin365 píše:Začátečník je prostě začátečník...![]()
Btw. jestli je to tvoje fotka, nezavazí ta navigace moc ve výhledu, neměla by být níž? </rýp>
Moje fotka, nikoliv auto. Ani řidič jsem nebyl já(Ale za chvilku už budu!
![]()
)

Liger píše:Ještě abys za jízdy fotil...

AnonymnaLama píše:Liger píše:Ještě abys za jízdy fotil...
Ked sa da updatovat status na Facebooku, preco nie fotit...

AnonymnaLama píše:Nenarazam na nic konkretne, ale ked sa napriklad obcas pozries na failbook.com, zvyknu sa tam niekedy zjavit "citacie" v style "menim si status na FB o tom ako niekam idem autom a o pat minut pridavam komentar, ze som dostal pokutu za pouzivanie mobilu za jazdy".

DanDan píše:AnonymnaLama píše:Nenarazam na nic konkretne, ale ked sa napriklad obcas pozries na failbook.com, zvyknu sa tam niekedy zjavit "citacie" v style "menim si status na FB o tom ako niekam idem autom a o pat minut pridavam komentar, ze som dostal pokutu za pouzivanie mobilu za jazdy".
To mi připomnělo, že prý nějaký toustovač umí odeslat status na FaceBook "Uživatel xxx si právě udělal toust"...

Ani mi tu citaci (a diskuzi), kde se rozebíralo, kolika útržky si kdo utírá, nepřipomínej, nebo ti připomenu tvoji noční můru...JarynekZ píše:Tak co, když už existuje systém, kterej automaticky informuje o tom, kdy a kde byl uživatel na záchodě, jak dlouho a kolika útržky si otřel výstup (tuším nějak lamer.cz/quote/queue se ta aplikace jmenuje), proč ne?

Liger píše:Ani mi tu citaci (a diskuzi), kde se rozebíralo, kolika útržky si kdo utírá, nepřipomínej, nebo ti připomenu tvoji noční můru...JarynekZ píše:Tak co, když už existuje systém, kterej automaticky informuje o tom, kdy a kde byl uživatel na záchodě, jak dlouho a kolika útržky si otřel výstup (tuším nějak lamer.cz/quote/queue se ta aplikace jmenuje), proč ne?

DanDan píše:Liger píše:Ani mi tu citaci (a diskuzi), kde se rozebíralo, kolika útržky si kdo utírá, nepřipomínej, nebo ti připomenu tvoji noční můru...JarynekZ píše:Tak co, když už existuje systém, kterej automaticky informuje o tom, kdy a kde byl uživatel na záchodě, jak dlouho a kolika útržky si otřel výstup (tuším nějak lamer.cz/quote/queue se ta aplikace jmenuje), proč ne?
Co to? Jsem něco prošvihnul?

Liger píše:To už byl trochu starší kousek. Ani Jarynkovu noční můru neznáš? Vrtule vířící vodu v záchodové míse? Chceš vidět obrázek, který jsem kvůli tomu vyfotomontoval?

DanDan píše:Liger píše:To už byl trochu starší kousek. Ani Jarynkovu noční můru neznáš? Vrtule vířící vodu v záchodové míse? Chceš vidět obrázek, který jsem kvůli tomu vyfotomontoval?
Určitě... A pak mohu jít s poklidem spát...

JarynekZ píše:O těch útržcích ani nevím

Liger píše:Ještě abys za jízdy fotil...Ano, šlo mi o to, jestli je to tvoje fotka, abys to mohl vyřídit řidičovi, že si to má dát níž

yannush píše:JarynekZ píše:O těch útržcích ani nevím
http://www.lamer.cz/quote/45366 tu diskusiu som necitala ale citacia nie je uplne zla ako by sa mohlo zdat.
teda predpokladam ze liger mal toto na mysli.

AnonymnaLama píše:Hmm, vsimol som si, ze vo fronte uz nejdu minusovat ani plusovat ziadne moje prispevky, aspon mne sa tam tie hviezdicky vobec nezobrazia...
lamer.cz na fb píše:Dnes jsme konečně realizovali změnu, po které někteří z vás tak volali - již není možné hodnotit vlastní hlášky a diskusní příspěvky.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků