Zidane píše:A pokud se nemýlím, nemažou se na lameru ani zjevně OPĚT poslané hlášky, ať už doslovné či s pár slovy změněnými, co to je za systém?

Daremyth píše:http://www.lamer.cz/quote/61493

Liger píše:... někdo tam na mě totiž pak reagoval stylem "Neříkal jsi na LL, že už sem nelezeš?"...

DanDan píše:Liger píše:... někdo tam na mě totiž pak reagoval stylem "Neříkal jsi na LL, že už sem nelezeš?"...
ONI nás tu sledují?

Daremyth píše:Offtopic: Věčná škoda, že Zidane dostal ban. Jeho komentáře byly většinou mnohem vtipnější než samotné hlášky. Ale to už asi není úplně aktuální.

Lamer.cz píše:<a> 10kg za mesic. timhle tempem budu za per let vazit jako osobni automobil
<b> drzis dietu?
<a> JA TLOUSTNU!!! NEBO SI MYSLIS ZE VAZIM JAKO AUTOBUS?

Zidane píše:(...)
http://www.lamer.cz/quote/61941#comment_288507
Chňáchalův nezvedený bratr Chňóchal objevil Lamera?

nk8215 píše:Tady je to taky zajímavý, dokud mi ještě nebylo líto padesátníku za Bild, kterýžto odpovídá našemu Blesku, na jedné z posledních stran každého čísla jsem pravidelně objevil aspoň jeden tělo nabízející inzerát začínající větičkou "Konečně 18". I usoudil jsem, že tady to je taky osmnáct, byl jsem ale poučen, že tu v téhle oblasti panuje podobná "schíza" jako v ČR, jen je to období možné praxe a nemožné komerce o rok kratší - ta hranice je 16...

Zidane píše:...nevím jak je na tom s "limitem legality sexu" například Finsko.

Lërra píše:Zidane píše:...nevím jak je na tom s "limitem legality sexu" například Finsko.
Já to vím přesně, je to šestnáct let... A rozhodně to není jak tady, že si kdekdo z tý hranice dělá dobrej den, případně si myslí, že se vztahuje jen na "zásun penisu do vaginy".

Zidane píše:nk8215 píše:Tady je to taky zajímavý, dokud mi ještě nebylo líto padesátníku za Bild, kterýžto odpovídá našemu Blesku, na jedné z posledních stran každého čísla jsem pravidelně objevil aspoň jeden tělo nabízející inzerát začínající větičkou "Konečně 18". I usoudil jsem, že tady to je taky osmnáct, byl jsem ale poučen, že tu v téhle oblasti panuje podobná "schíza" jako v ČR, jen je to období možné praxe a nemožné komerce o rok kratší - ta hranice je 16...
Schíza vedoucí k tomu, že když si to osmnáctiletý kluk rozdá s šestnáctiletou přítelkyní, NESMÍ to natočit a pak jí to pustit, jinak si koleduje o kriminál. Jenže tohle radši těm nahoře nepřipomínat, jinak by to vyřešili jak? Zvednutím hranice legality sexu na osmnáct, aby to bylo srovnané, dokážu si to živě představit.

Liger píše:Mimochodem, všímáte si, jak jsou diskutující v té hlášce na autora hrubí? A najednou to nikomu nevadí...

Ptolemaios píše:nick toho idiota [RYTMUS] odpovídá jeho inteligenci

Eriq píše:Btw jestli vám docházejí konspirační teorie, jedna číhá v #62044. Co to, sakra, může být "plán Z"?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník